zelf nummers bewerken/maken - datacenter shantynederland

Ga naar de inhoud

zelf nummers bewerken/maken

Schrijven&arrangeren
Na de eerste serie cursussen met het thema zelf schrijven/bewerken hebben wij veel vragen gehad, wanneer komt er weer zoiets?

Gelukkig hebben wij weer ruimte gevonden voor een nieuwe cursus en wel:
De cursus arrangeren / liedjes schrijven zal nu worden gegeven door Jolanda Traarbach, voor vele bekend als zangeres van Unicorn en als zangdocente aan de muziekschool in Haarlem.

We gaan in deze cursus 1 à 2 liedjes in de workshop zelf arrangeren en het resultaat opnemen. Ik geef je tips hie je dingen kunt arrangeren.
Inbreng voor liedjes is heel welkom hiervoor!
Heb jij een liedje dat je graag wilt arrangeren of waar je hulp bij nodig hebt, laat het mij dan even weten via het inschrijfformulier. liefst als een youtube file of bladmuziek.

De inschrijving voor deze geluidscursus kan nu worden gestart wij willen dan 18 februari 2023 gaan starten.


De tijden:
We beginnen cursus om 10 uur en uiterlijk 16.30 uur is het afgelopen. Soms is dit iets eerder, maar wanneer de groep maximaal gevuld is kan het zo zijn dat we dit wel halen.

Locatie
in het zalen-congrescentrum De Aker in Putten


Lunch
Deze dag wordt je een lunchbuffet aangeboden (dit is inbegrepen bij deze cursusdag).
Mocht je een dieet volgen of een allergie hebben, dan is het belangrijk om dat nu nog even door te geven. In de week voor de cursusdag zullen deze wensen namelijk worden doorgegeven aan de keuken.

Meenemen
Het kan handig zijn om schrijfgerei mee te nemen wanneer je aantekeningen wilt maken. Het is daarnaast ook toegestaan (in overleg met de docent) om de technieken ter plekke even te filmen met je telefoon, zodat je dit thuis weer kunt terugkijken.De kosten voor deze cursus bedraagt € 97,00 pp. dit is inclusief de lunch.


Terug naar de inhoud