Informatie - datacenter shantynederland

Ga naar de inhoud

Informatie

Dirigentencursus
Beste leden,

Het bestuur van ShantyNederland is begonnen met de dirigenten cursus, de eerste dag was direct al een veelbelovende dag, en door alle aanwezige als zeer goed gewaardeerd.


Wij hebben al  3 dagen vol gepland staan te weten 1 februari, 14 - 28 maart 2020.

U kunt zich ook nog opgeven via de ShantyNederland site voor de basiscursus, de basiscursus wordt in  2021 uitgebreidt met een vervolgcursus,
we hebben hiervoor nog geen dagen ingepland, maar zouden het fijn vinden te weten hoeveel interesse er nog onder onze leden bestaat

De tijden:
We beginnen cursus om 10 uur en uiterlijk 17 uur is het afgelopen. Soms is dit iets eerder, maar wanneer de groep maximaal gevuld is kan het zo zijn dat we dit wel halen.

Locatie
in het zalen-congrescentrum De Aker in Putten


Lunch
Deze dag wordt je een eenvoudige lunch aangeboden (dit is inbegrepen bij deze cursusdag).
Mocht je een dieet volgen of een allergie hebben, dan is het belangrijk om dat nu nog even door te geven. In de week voor de cursusdag zullen deze wensen namelijk worden doorgegeven aan de keuken.

Meenemen
Het kan handig zijn om schrijfgerei mee te nemen wanneer je aantekeningen wilt maken. Het is daarnaast ook toegestaan (in overleg met de docent) om de technieken ter plekke even te filmen met je telefoon, zodat je dit thuis weer kunt terugkijken.De kosten voor deze eerste introducite dag bedraagt € 97,00 pp. dit is inclusief de lunch.
Een aantal bestuursleden zal ook deze cursus volgen, wij kunnen maximaal 15 personen plaatsen, dus wacht niet te lang met inschrijven!
klik hier

Namens het bestuur van ShantyNederland

Bert Hobo


Terug naar de inhoud